Mentor

Att sätta upp mål är centralt!

Pim-Pim talar enkelt så att du förstår och sedan kan gå hem och göra skillnad oavsett om det handlar om dig själv eller din tennis. Förutom att Pim-Pim är en coach och inspiratör så får han dig först till eftertanke och sedan handling. Hans lektioner, både på och utanför banan, inspirerar dig till att jobba med rätt attityd, mental inställning och träning. Motivation är A och O för att lyckas och då krävs någon som du har förtroende för och som är både trovärdig och sätter dig i centrum.

I dagens tuffa konkurrenssituation håller det inte att vara som alla andra om du vill bli något unikt. Hur motiverar du dig själv att göra rätt saker och det där lilla extra? Om vi missköter vår kropp går systemet i baklås och vårt dåliga sinnestillstånd skapar ett beteende som inte framhäver våra styrkor vilket gör att vi inte presterar på den nivå där vi vill vara.

Pim-Pim ger dig verktygen till att sätta upp dina egna mål och är med i själva målarbetet. Pim-Pim inspirerar dig att se möjligheter, tro på dig själv och bli mer energisk. Detta kommer i sin tur leda till att du blir allt gladare i vardagen vilket ger direkt effekt på resultat (både på och utanför bana samt i relationer).

För att nå dina uppsatta mål behöver ett beslut tas om du är beredd att göra det som krävs för att nå hela vägen… Att vara väl förberedd förenklar resan mot målet, minimerar stressnivån och ökar motivationen, koncentration och självkänslan.

Din resa är vårt mål!