Tennisträning

Pim-Pim har sedan flera år haft sin bas i Salkhallen där den stora drivkraften är att utbilda, inspirera och utveckla spelaren både som tennisspelare men även som individ.

Genom en genomarbetad strategi är målet att varje spelare, oavsett ålder, nivå och antal spelare, ska få en utmanande, proffsig och lekfylld lektion som på bästa sätt tar sig an spelarens utmaningar för att nå dess personliga mål. Lektionen bygger på öppenhet, prestigelöshet och förtroende för varandra från minut ett – det är då spelaren och Pim-Pim får ut maximalt av sig själva och når de gemensamma målen.

Pim-Pims ordinarie arbetstider är vardagar kl. 07.00-14.00 i Salkhallen men utifrån önskemål om tid och plats så finns Pim-Pim tillgänglig där behov finns. Även fast Pim-Pim har en tydlig plan med hur han jobbar på tennisbanan så anpassas arbetet utifrån om Pim-Pim spelar regelbundet med spelaren (terminsträning), kontinuerligt (strötidsspel), vid enstaka tillfällen (presentspel) eller på en svensexa/möhippa. Målet är självklart alltid att spelaren ska vara i centrum och få ut så mycket som möjligt av varje lektion.

Kontakta oss för mer information om det just du söker.