Om företaget

PimPim Ace Management är grundat av f d topp 10-spelaren Joachim ”Pim-Pim” Johansson. Pim-Pim avslutade sin karriär 2011 och har sedan dess jobbat med idrott och framförallt med tennis av olika slag.

Pim-Pim har sedan flera år haft sin bas i Salkhallen där den stora drivkraften är att utbilda, inspirera och utveckla spelaren både som tennisspelare men även som individ. Genom en genomarbetad strategi är målet att varje spelare, oavsett ålder och nivå, ska få en utmanande, proffsig och lekfylld lektion som på bästa sätt tar sig an spelarens utmaningar för att nå dess personliga mål. Lektionen bygger på öppenhet, prestigelöshet och förtroende för varandra från minut ett – det är då spelaren och Pim-Pim får ut maximalt av sig själva och når de gemensamma målen.

Vi erbjuder både tennisspel inom olika områden så som terminsspel, strötidsspel, presenter och svensexor/möhippor utöver event (stora som små) och läger. På event och läger finns Pim-Pims pappa Leif Johansson med (fd Davis Cup-spelare under samma era som Björn Borg). En röd tråd mellan generationerna och engagemang är något som kännetecknar allt som Pim-Pim och Leif gör tillsammans. Pim-Pim håller fortfarande väldigt hög nivå på sin egen tennis vilket han med jämna mellanrum visar i uppvisningsmatcher runt om i världen.

Sedan en tid tillbaks finns även Leif tillgänglig för privatlektioner.

Utanför tennisbanan erbjuder vi coaching för både spelare och företag där huvudfokus är inom området ”målsättning & vägen till målet”. Vi hjälper även ATP- och WTA-spelare med den unika möjligheten att analysera deras tennis på en nivå som ingen annan tidigare gjort.

Oavsett var spelaren befinner sig i sin utvecklingskurva lever vi dagligen med vår vision ”att vara världsledande på att utveckla en tennisspelares unika talang på bästa möjliga sätt”.