Läger

16-19 maj 2018 i Marbella så arrangerar Pim-Pim och Leif ett läger för 12 spelare, tillsammans med erfarne och mycket uppskattade Joe Beaton med CST Tennis Travel. 14 h tuff och förhoppningsvis givande och inspirerande träning på en toppenanläggning. För mer info och bokning av lägret kontakta Joe Beaton på joe.beaton@customsporttours.com

Vi har även under de senaste åren utökat vår lägerverksamhet, mycket tack vare den uppskattning och stora efterfrågan på läger med Pim-Pim och Leif Johansson (Pim-Pims pappa och fd Davis Cup-spelare) som vi fått.

Vi arrangerar läger helt i egen regi, med samarbetspartners eller skräddarsyr upplägg helt utifrån dina önskemål om tid, plats och målgrupp.

Under de senaste somrarna har Pim-Pim och Leif arrangerat vuxenläger på Fågelbro och i Kroatien.