Läger

Nu är det dags igen för läger med Pim-Pim och Leif i samarbete med erfarne researrangören Joe Beaton. Vi återvänder till mycket uppskattade Puente Romano i Marbella 15-18 maj 2019 där det blir 14 h tennis med oss på gruset.

Det brukar vara stort intresse kring våra läger så hör av dig direkt till Joe på joe.beaton@customsporttours.com om du är intresserad. Om du i dagsläget inte vet om du kan vara med så skriv gärna det så kan vi stämma av längre fram.

Vi har under de senaste åren utökat vår lägerverksamhet, mycket tack vare den uppskattning och stora efterfrågan på läger, med Pim-Pim och Leif Johansson (Pim-Pims pappa och fd Davis Cup-spelare), som vi fått.

Vi arrangerar läger helt i egen regi, med samarbetspartners eller skräddarsyr upplägg helt utifrån dina önskemål om tid, plats och målgrupp.

Under de senaste somrarna har Pim-Pim och Leif arrangerat vuxenläger på Fågelbro, i Kroatien och Marbella.